ABDL

ABDL

Et brandsikringsanlæg skal reagere, når det brænder. Derfor er driftsikkerheden af et brandsikringsanlæg altafgørende, idét der ikke er plads til tekniske svigt,
fejl-dimensioneringer eller lignende.

LT Portservice forhandler den nye kontrolenhed ABDL 4000, som er en ny generation af ABDL-centraler og strømforsygninger. ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand- og Sikringsteknik Institut (DBI) forskrift 231 for automatisk branddørslukningsanlæg (ABDL).

 

Samtlige betjeningsfunktioner og lysdioder befinder sig på en overskuelig frontplade. Ved konstruktionen er der benyttet SMD-teknik. Begge centraler er testet og godkendt med hensyn til EMC m.v. De er desuden CE-mærkede. Alt er testet og godkendt i henhold til kravne fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut. Der er tilslutningsterminaler for strømforsyning, nødstrømsforsyninger, detektorer, dørholdemagneter og eksterne alarmfunktioner, herunder klokker, sirener og blinklys.

På frontpladen sidder følgende indikeringer og betjeningstaster:
Lysdiode for alarm, lysdiode for netspænding, lysdiode for fejl,
tryk for test (holdes i ca. 2 sekunder) samt tryk på afstil.

Som standard indeholder ABDL 4000 to relæudgange til f.eks. dørholdemagneter, hvoraf den ene er tidsforsinket ca 5. sekunder, således at dørholdemagneterne slipper i den rigtige rækkefølge ved lukning af dobbeltdøre, samt en relæudgang for fejlsignal.

Til kontrolenheden kan endvidere leveres et DIN-skinne beslag for 35 mm normalskinne. Alle relæudgange kan frit anvendes som potentialfrie kontakter eller strømforsynes internt fra kontrolenheden med 24 VDC. Endvidere kan kontrolenheden tilsluttes nødstrømsforsyning type NS 4000.

Faciliteterne er mange, herunder brugervenligt og elegant design, 2 udgange for dørholdemagneter, den ene tidsforsinket, til brug f.eks. for dobbeltdøre, ABDL 4000 kan tilsluttes nødstrømsforsyning NS 4000, anvendes typisk med S65 og/eller Orbis røgdetektor, TR 4000 kan tilsluttes, når der er behov for yderligere effekt (samlet max. 1,5 A / 63 W).

LT Portservice tilbyder gerne en årsgennemgang af ABDL anlæg og røgmeldere samt branddøre.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at LT Portservice ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter